BIM Academy

Bim Academy
opleidingsprogramma

De Bloxz BIM Academy is een opleidingsprogramma voor iedereen die met BIM werkt of daarmee wil starten. Met trainingen op verschillende niveaus sluiten we altijd aan op jouw ervaring. En bieden we voor iedereen de juiste opleiding. Meer over onze aanpak lees je hier. 

Ben je nog compleet nieuw in de wereld van BIM? Dan is de BIM Awareness training wellicht iets voor jou. Ben jij net gestart als BIM Modelleur en heb je behoefte aan meer basiskennis op het gebied van Revit? Werk je al een tijdje als BIM coördinator en wil je die volgende stap zetten in je carrière of wil jij je kennis vergroten op het gebied van Solibri? Voor elke vraag heeft de BIM Academy een oplossing.

Praktijkgerichte trainingen

Zowel online of in-company

Klassikaal of individueel

Voor wie
en waarom

Onze trainingen zijn er voor iedereen die met BIM werkt of wil werken. Ze sluiten aan bij jouw praktijk. Daarnaast leer je niet alleen werken met de software, maar ook volgens de BIM-standaarden. Zo kun je na afloop direct aan de slag.

Deel kennis
en ervaring

Wij combineren theorie en uitvoering door praktijkopdrachten en -voorbeelden. Breng een eigen case in, spar met andere BIM-professionals en wissel ervaringen uit.